Foto Zoriana Stakhniv saidil Unsplash

Kuidas Multiverse teooria mu abielu päästis

(Teoreetiliselt.)

Abielu on keeruline teekond, kuid algelised teadmised Multiverse teooriast muudavad selle kindlasti kergemaks. Kui ma hakkasin uurima kvant-mitme salmi võimalust, millesse iga kord, kui tehakse uus otsus, luuakse uus universum, mõistsin, et Megan ja mina, kes me ikka veel koos oleme, võib olla mitu reaalsust.

See annab mulle lootust, sest see on teadus.

Kuna mu elu laguneb, on veel üks reaalsus, kus ma tõepoolest tõmban selle kõik kokku. Lõbus! Teoreetiliselt õppisin Vikipeediast, et on olemas reaalsus, kus aitasin majapidamistööde tegemisel ja olin emotsionaalselt avatum versus Rick & Morty lõhkumine igal õhtul magamistoas. Võib-olla on seal isegi universum, kus ma ei selgitanud talle siis igal õhtul nalja, kui me magama kippusime. Võib-olla, kui ma oleksin Rick & Morty alltekstile tähelepanu pööranud, oleksin multiversside kohta teada saanud isegi varem kui praegu, sest see on täpselt see, mida saade räägib. Occami habemenuga, mille kohaselt on võimalikult väike eeldus kõige lihtsam lahendus, milleks on õige hüpotees, võib selle mõttega vastuollu minna. Kuid google ütleb, et Ockhami William oli frantsiskaanlane ja tal polnud kunagi isegi tüdruksõpra, nii et kurat seda müra.

Kui ma ainult oleksin teadnud, kui kasulik teadus on varem, võiksin ikkagi olla kõiges Meganiga abielus selles universumis!

Mitte ainult see, et siin võiks olla lõpmatu arv universumeid, kus ma ei jää ainult Megani juurde, vaid ka maailmal ei ole gravitatsiooni ja ma olen palju tugevam ning kõik on tõesti käsna või midagi sellist. Olen piiritu!

Igal Universumil on hõbedane vooder.
- Alburti silmalau

Megan, kes mind selles reaalsuses jätab, avab tõesti lõpmatu hulga võimalusi kõigis teistes universumites. Muidugi, see reaalsus spiraalib kiiresti nukraks emotsionaalselt tuimaks põrgumaaks, ilma et oleks võimalik ette näha põgenemist, kuid see on just see reaalsus. Mida jubedamaid otsuseid ma selles universumis teen, seda enam, et ma olen seda täiesti naelutanud filmi “Sinine universum” või “Inside Out Universe” või “Kõik on kiilas, aga nagu Bruce Willis”.

Nüüd, kui ma teen selles tegelikkuses veel ühe pasliku eluotsuse, sosistan: "Allee, vabandust!" ja kujutage ette, et Alternate-Unverse-Me saaks friggin 'SLAM DUNK.

Kui ma rääkisin Sellele Universumile-Meganile häid uudiseid, ütles ta, et ükski Megan, kes oleks minuga jäänud, pole päris Megan ja kui teised Meganid tema kohta teada saavad, siis on häda. See tegi haiget. Ütlesin talle, et on hull mõelda, et inimesed on selles universumis olnud juba üle 6000 aasta ja lõhuvad endiselt üksteise südant. Ta käskis mul minna esikust välja või helistada vanematele vendadele, kes on tõenäoliselt kiusajad igas universumis.

Aga kuula.

  1. Kas ma tean kõike Multiverse teooria kohta? Ei, muidugi mitte.

2. Kas ma tean piisavalt, et suudan seda Meganile selgitada? Isegi mitte lähedal, kuid -

3. Kas see on mind kunagi varem peatanud? Ei ja -

4. Kas ma õppisin just õige summa, et end paremini tunda? Jah. Absoluutselt. 1000% - põhimõtteliselt ühehäälselt.

Nii. Kes on isekas mees-laps nüüd, Megan? Ah? Täpselt nii. See olen ikkagi mina. Aga kuskil, kuidagi… mitte nii väga.

Ma loodan, et liitute minuga järgmisel nädalal, kui mõtlen välja, kuidas budismi ära riivata, et selgitada, et ma pole laisk, et ma harjutan teadlikkust Internetis.

Kui te pole kindel, kuidas järgmised 5–10 sekundit kulutada, klõpsake nuppu „Jälgi“ või teeselge, et annate nalja-aeglase plaksutuse, millel on seal nupp „plaksutada“. [Mõlemad on 100% vabad ja tagavad, et nad vabastavad minu ajus müstilise endorfiinisurve.]