Oma religiooni kaotama

I osa: Proloog

Hiljuti alustasime Sarah Cy-ga vestlust teismist ja ateismist. Tema redigeerimisoskus häbistas mind sügavalt, kuid andsin endast parima, et hoida oma vestlust pooleli, ilma et mulle kõlaks, nagu oleksin Twitteris idioot või midagi sellist. Seejärel suundusin ida poole Colorado ja rahvuslaste poole ning sel hetkel oli mu tagurpidi kirjutaja blokk juba kindlalt mu sõrmi kätte saanud, nii et ma lihtsalt ootasin seda, nagu tavaliselt, ja nautisin nädalat meie vanade sõprade seas me näeme tavaliselt ainult rahvuslastel.

See looidee on juba pikemat aega ringi rabistanud ja Saara vestlus minuga tahendas seda. Asi pole isegi üksikus postituses, vaid seerias ning kuna mingil põhjusel ei ole Medium, minu uudsed iPad Pro ja uusim Google Chrome just kõnelevad, pean seda tegema rakenduses, nii et ma Ma ei kavatse isegi seda ametlikuks sarjaks teha. See on lihtsalt aeg-ajalt postitus, millel on silt nagu sellel.

Andmed. Olen ateist. Ma ei hõljunud alati oma paadiga kindlalt selles suunas, kuid mulle tundus, et see on mõeldud sellisena lõppema.

See seeria EI OLE mõeldud igaühe uskumussüsteemi mingil moel, kuju või vormis mõjutama. Teoloogina ma ei väida. Ma ei hakka kedagi nende uskumussüsteemi (de) pärast naeruvääristama. Olen lugenud Piiblit, selle paljusid versioone, kaaned kaanteks. Mitu korda. Ma ei ole piibliekspert. Ma ei väida ka seda. Aastaid tagasi saatis üks hea sõber, kes elab välismaal, mulle Codex Sinaiticuse paberkoopia. Kõigi 14K pluss erinevustega selle ja tavalise KJV piibli vahel on esile tõstetud.

See oli umbes siis, kui ma aerud haarasin ja oma paati juhtima hakkasin.

Ikka ei väida ma, et oleksin Piibli asjatundja. Ma kavatsen selle nimel ka edaspidi harjutada, nii et mind hoiatatakse. Ma ei taha, et keegi arvaks, et üritan ennast sellisena endast välja anda, sest ma kindlasti ei ole. Aga. Ma lugesin mitu versiooni, kaaned kaanteks, kirsside korjamine, asjade läikimine ja ma hakkasin asju kokku panema.

Selles sarjas vaatan teid läbi ateisti loomise. "Uuesti tegemine", kui soovite, muidugi oleme me kõik sündinud ateistid.

Peamised punktid, mida ma kõigil kolmel, kes võiksite seda sarja lugeda, meeles pidada:

Ma ei ole Piibli asjatundja

Ma pole teoloog

Ma ei taha sind millekski teisendada

Ma ei hakka vaieldama teiega teoloogia üle (olen relvastatud)

Loodan, et saate oma kommentaarid tsiviilkäibena hoida

Ma ei suuna vihaseid ega otsustusvõimelisi sõrmi ühegi kindla usutunnuse peale, välja arvatud erinevused nende ja teise 5K vahel või nii

See on lihtsalt lugu ühe vana etnilise juudi naise teekonnast palju õnnelikumasse, õdusamasse, vabaduse paika. Võtke sellest, mida soovite. See on minu lugu ja ma hoian sellest kinni.

Rahu kõigis ...